background

Wie ben ik?


Ik ben Evelyn Buijsse – de Bruijne. Geboren in Zeeland. Ik heb psychologie gestudeerd aan de Rijks Universiteit Leiden en ben afgestudeerd in 1995. In 1995 ben ik een eigen praktijk begonnen, onder supervisie. De overheid bedacht dat psychologen een BIG registratie moesten hebben waarbij de overheid garant staat voor hun kwaliteit. Deze registratie heb ik gehaald waardoor ik gezondheidszorgpsycholoog ben, geregistreerd in het BIG register onder nummer: 89063775425

Om deze registratie te krijgen heb ik veel postdoctorale bijscholingen gevolgd.

Aansluitend aan deze registratie heb ik de postdoctorale opleiding tot cognitief gedragstherapeut gevolgd en ben sinds begin 2011 officieel cognitief gedragstherapeut VGCT. Daarnaast hecht ik veel waarde aan de cursus EMDR. Ik maak veel gebruik van deze techniek waarbij de resultaten vaak verbluffend zijn. (www.emdr.nl) Verder maak ik gebruik van schematherapeutische technieken wanneer problemen in de persoonlijkheid spelen.

Ik heb eerst een paar jaar een eigen praktijk gehad in Zaandam. Ik ben toen naar Eindhoven verhuisd vanwege het werk van mijn man. Hier heb ik eerst enkele jaren bij stichting Wissel gewerkt en daarna bij Cenzo (arbeidsgerelateerde problematiek). Ook heb ik 5 jaar een dagdeel per week als schoolpsycholoog gewerkt aan het Christiaan Huygenscollege aan de Rachmaninowlaan. Deze werkzaamheden ben ik een aantal jaar geleden gestopt omdat ik teveel werk had. Sinds meer dan tien jaar ben ik aangesloten bij de franchise organisatie 1np. Dit is een onderdeel van de Parnassiagroep. Ook ben ik aangesloten bij QS gezondheidsmanagement, waarbij het gaat om arbeidsgerelateerde problematiek.

Sinds een aantal jaar heb ik een samenwerkingsverband met Willy de Kruijf, contextueel therapeut (www.contextum.nl). Daarnaast werk ik samen met Gelske Oppewal, Gz-psycholoog, Corrie van der Stoel, praktisch pedagogisch gezinsbegeleidster vooral bij autisme, Martje de Lepper, gezinsbegeleidster, en recentelijk met Angelique Bos (www.abbahulp.nl), autisme begeleidster. Wanneer u op zoek bent naar een coach kan ik Tineke Wuister bij u aanbevelen (www.reflexion-coaching.nl). Ik ben aangesloten bij een intervisiekring van christen hulpverleners en we komen meerdere keren per jaar bij elkaar. Veel clienten komen bij mij omdat ik een christelijke achtergrond heb en religie-gerelateerde problematiek daardoor beter begrijp.

Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen.